سلولهای بنیادی| کسبوکارهای جدید دانشبنیان توسعه مییابد
توانمند کردن زمینههای موجود و توجه به فرصتهای نوین و ابتکارهای اجرایی، دو بال ساختاری بااهمیتی هستند که علاوه بر ایجاد پویایی در شرایط فعلی، امیدواریها را نسبت به استمرار این موفقیت در آینده فراهم میکند.
در همین راستا، یکی از اقدامات ستاد توسعه علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی در سال گذشته، ارتقای فناوری در صنایع موجود و توسعه کسبوکارهای جدید دانشبنیان بوده است.
یکی از مهمترین برنامههای ستاد در این حوزه، توسعه مراکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی بوده است. دغدغهای که منجر به راهاندازی 2 مرکز جدید شد. همچنین مرکز جامع سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی دانشگاه علوم پزشکی تهران در مسیر توسعه قرار گرفت.
در ارتقای فناوری و توسعه کسبوکارهای جدید، مقوله حمایت، از اهمیت بسیاری برخوردار است. به همین دلیل، حمایت از مراکز نوآوری، شتابدهندهها و رویدادهای کارآفرینی، در سال گذشته با تمرکز ویژهای دنبال شد.
در همین زمینه، توسعه حداقل 10 کسبوکار جدید مبتنی بر شیوهنامه حمایت از شکلگیری و توسعه شتابدهندههای نوآوری مورد توجه قرار گرفت.
حمایت از شرکتهای صلاحیتدار مستقر در مراکز جامع، مراکز رشد و پارکهای علم و فناوری نیز از دیگر اقدامات ستاد در سال گذشته به شمار میرود. در این زمینه، حمایت از استقرار شرکتها که شامل 20 شرکت در قالب قرارداد با دانشگاهها بود، صورت گرفت.
ستاد علوم و فناوریهای سلولهای بنیادی در سال جدید، علاوه بر تداوم توسعه در تمام این زمینهها، بسترسازی لازم برای ارتقای فناوری در صنایع موجود و توسعه کسبوکارهای جدید دانشبنیان را با جدیت بیشتری دنبال میکند.
مرکز ارتباطات و اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری
#۱۷
Send to friends